Hair Extensions

Hair extensions bij Marroxy Hairstyling & Visagie. Wij maken gebruik van hairextensions met keratine / wax. U kunt kiezen voor het verlengen van uw haar, of om uw haar meer volume te geven.

Onze hair extentions hebben een hoge kwaliteit van 100% menselijk haar. De haren zijn remy gesorteerd, waardoor alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor voelt het haar zacht en glad aan. Onze extensions zijn double drawn, dat houdt in dat de haren van aanzet tot punt vol zijn.

Voor het zetten van extensions moet uw haar minimaal 12 cm lang zijn. Die lengte is nodig om een natuurlijke overgang van uw natuurlijke haar naar de haar extensions te creëren. Op die manier zijn de extensions zo min mogelijk zichtbaar.

Met een goede verzorging kunnen extensions ongeveer 4 maanden in je haar blijven zitten. Een goede verzorging houdt onder andere in het gebruik van de juiste haarproducten.

Wilt u meer advies? Loop gerust eens binnen bij onze kapsalon. Samen kunnen we kijken naar wat voor u de beste oplossing is!